ЛЮБОПИТНОТО

Maybelline представя първото приложение за виртуален грим в Microsoft Teams

3.6kviews

Maybelline New Yorkстартира днес партньорство с Microsoft, което предоставя нов начин на потребителите да се подготвят за видео разговори в Microsoft Teams с виртуален грим.

Приложението Maybelline Beauty в Microsoft Teams позволява на всеки да адаптира личния си стил бързо и лесно директно по време на среща в Teams. Виртуалните грим визии в приложението осигуряват лесен начин за изпробване на различни стилове и да предоставят разнообразие с цел демократизиране на грима и подпомагане на самочувствието на хората, особено на работа.

С тази интеграция Maybelline New York прави поредната смела крачка в света на виртуалния грим.

„Мисията на Maybelline е да даде на всички самочувствието и свободата да изразяват своята красота. Независимо дали работите на живо в офис или дистанционно, когато се чувствате добре в своята кожа, това може да ви помогне да се представяте по най-добрия начин“, каза Триша Айягари, президент на глобално ниво на Maybelline New York. „Ето защо ние обединихме сили с екипa на Microsoft, за да разработим виртуални грим визии – сега дори в натовареното си ежедневие, всеки може да се гримира виртуално само с един клик. Надяваме се, че така ще направим живота на хората малко по-лесен.“

Разработено от Modiface AI и в сътрудничество с института „Джина Дейвис“, за да гарантира обхващането на максимално разнообразни групи от хора, виртуалното приложение на Maybelline има за цел да предостави на потребителите голямо разнообразие от визии, които най-добре да пасват на естеството на техните срещи, като същевременно им позволява да пробват различни грим визии.

Гледайте на това като вашия „виртуален грим несесер“, оборудван с всички задължителни продукти за дигитален грим за нашия все по-виртуален свят. С едно просто кликване потребителите могат да избират от 12 грим визии, за да допълнят естествения си вид и без усилие да се почувстват и да изглеждат в най-добрата си светлина. Всяка визия има продуктова разбивка, така че потребителите да могат да разберат кой продукт и нюанс на Maybelline New York са използвани за съответната виртуална визия и да го пресъздадат в реалния живот. Maybelline New York е пионер в тази иновация в групата на L’Oréal. Виртуалните грим визии вече са глобално достъпни като опция при видео срещите в Teams за потребителите с корпоративен лиценз за Teams (Teams enterprise license).

„В Microsoft овластяването на хората чрез технологиите е в основата на това, което правим“, каза Никол Херскоуиц, вицепрезидент на Microsoft Teams. „Новото приложение Maybelline Beauty в Microsoft Teams е чудесен пример за това как заедно с нашите партньори даваме на хората повече начини да изразяват себе си в хибридни работни среди, използвайки силата на AI.“

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0