ЛЮБОПИТНОТО

“MasterChef” с нов вкус и нови възможности за участниците

8.2kviews

Кандидатите за участие в предстоящия сезон ще бъдат групирани в различни категории, според ястието, с което искат да впечатлят журито. Талантливите готвачи ще се борят за бяла престилка, която осигурява място в състезанието и е първа крачка към голямата награда от 100 000 лева.

На безкомпромисните Chef Илиан Кустев, Chef Александър Таралежков и шефа на шефовете Явор Сарафов се пада трудната задача да отсеят най-добрите сред най-добрите. Кустев ще обобщи ситуацията с думите: “И тримата с вас сме много различни, не само като характери, но и като кулинарни предпочитания и вкусове, и точно заради това знам, че заедно можем да открием най-добрия MasterChef досега.”

В петък вечер на телевизионния екран ще изгреят ландшафтен архитект, цветарка, модел, тиктокър, специалист по дигитален маркетинг, любящи майки и баби, дизайнер, библиотекар и други самородни таланти в кулинарията. Те ще приготвят традиционни ястия, класически рецепти и такива, приготвени със собствен прочит.

Изходът от битките в кастинг епизодите на “MasterChef” обещава да бъде непредвидим както за кандидатите, така и за зрителите. Тази година трима от участниците, на които съвсем малко не им е достигнало да продължат директно напред, ще получат втори шанс в надпреварата.

В събота вечер в кухнята на “MasterChef” ще ври и кипи от вкусове и емоции. Сред кандидатите ще има такива, които ще провокират с уменията си и ще изправят пред много трудни и не винаги единодушни избори тримата членове на журито. Други участници пък, ще докоснат сетивата им така, че ще ги провокират да покажат собствените си умения в танците, боравенето с огън и … флиртуването.

Нови шансове за претендентите за титлата “MasterChef на България”, ново жури от професионалисти, което ще обогати кулинарната история на България, и ново студио – всичко това спомага за “нов вкус” на кулинарната надпреварата, която зрителите на bTV могат да проследят всеки петък и събота от 20:00 ч.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0