МАРШРУТИ

Lidl търси персонал за обектите си по морето

268views

“Лидл” (Lidl) има специално лятно предложение за хората, които търсят нови работни предизвикателства. Сега всички, които искат да прекарат летните месеци близо до плажа, но и да имат сигурна и добре платена работа, могат да кандидатстват за сезонна работа в магазините на веригата по морето, съобщава търговската верига. 

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага възможност за сезонна заетост. Предложението включва атрактивно заплащане, бонус за отработен ден, а при необходимост и осигуряване на квартира – за Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение “Лидл” предлага и редица придобивки като допълнително здравно осигуряване, карта Мултиспорт (Multisport), както и допълнителен ден отпуск за рожден ден. 

Желаещите да работят в морските магазини на веригата могат да кандидатстват на кариерния сайт на компанията. Ако бъдат одобрени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А ако се справят успешно, имат и реалния шанс да станат постоянна част от екипа на “Лидл”. 

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0