ЛЮБОПИТНОТО

Казвам се Фара: Любов, мафия и борба за оцеляване

Един от най-очакваните турски сериали за последното десетилетие – „Казвам се Фара“, пристига на българския екран! В главните роли блестят любимците на публиката Енгин Акюрек („Черно-бяло“, „Вятърът ми носи“) и Демет Йоздемир („Дойде ли лятото“, „Дом за сираци“).

Завладяваща история за саможертва и безгранична любов

Фара (Демет Йоздемир) е 28-годишна лекарка, посветила се изцяло на грижите за болния си син. Животът й се преобръща, когато момчето е диагностицирано със сериозно заболяване, изискващо спешна и скъпоструваща операция в чужбина.

Определена отчаяно да спаси детето си, Фара заминава за чужда страна, решена да осигури нужното финансиране. Там, по волята на съдбата, тя се озовава в капан, принудена да работи за мафията.

Опасни игри и неочаквани чувства

Принудена да чисти местата на престъпления, Фара става свидетел на бруталността на подземния свят. За да оцелее, тя крие самоличността си и обещава да не оставя следи.

В този мрачен свят, Фара среща Тахир (Енгин Акюрек) – мъж, израснал в мафията. Между тях се заражда силна, но забранена любов, белязана от опасности и невъзможни решения.

„Казвам се Фара“ е завладяваща история за майчинска обич, борба за оцеляване и неочаквани обрати. Сериалът ще ви държи в напрежение до самия край, с динамичен сюжет, харизматични герои и много емоции.

Сподели:

Leave a Response