IN THE PALACE с онлайн издание през 2021 г.

In The Palace_Online
BeFunky-Design

Международният фестивал за късометражно кино IN THE PALACE ще проведе 18-тото си издание онлайн.

Филмите тази година ще могат да бъдат гледани в специално разработената за нуждите на филмовите фестивали нидерландска платформа Film Chief https://inthepalace.filmchief.com/ където скоро ще бъде публикувана цялата програма на събитието за 2021 г. 

Освен филмите, ще бъдат проведени онлайн срещи с екипите на българските филми, както и онлайн семинари на различни теми.

„Пандемията и Националния филмов център вкараха всички в различен режим на работа и ние фестивалите сме принудени да се адаптираме към новата реалност. Имахме огромно желание да осъществим фестивала както до сега, но е време за промяна и ние направихме първата стъпка към нея“, споделя Цанко Василев, директор на IN THE PALACE. 

Билети ще могат да бъдат купувани от самата платформа. Събитието предлага билет за един филмов блок на цена от 10 лева, както и билет за целия фестивал, осигуряващ достъп до всички филми, включени в програмата на тазгодишното издание, на цена от 20 лв. 

Една от новостите в 18-тото издание ще бъдат два нови международни конкурса за пълнометражно кино (NOT SHORT AT ALL FILM COMPETITION) и за късометражни филми до 1 мин (TOO SHORT FILM COMPETITION).

What is your reaction?

0
Excited
0
Happy
0
In Love
0
Not Sure
0
Silly
Росен Димитров
Изпрати новина на info@regionite.info или се обади на +359 896 020004

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *