IN THE PALACE с онлайн издание през 2021 г.

Най-големият фестивал за късометражно кино в района и единствен по рода си в страната ще проведе своето 18-то издание от 27-и февруари до 06 – и март.

Международният фестивал за късометражно кино IN THE PALACE ще проведе 18-тото си издание онлайн.

Филмите тази година ще могат да бъдат гледани в специално разработената за нуждите на филмовите фестивали нидерландска платформа Film Chief https://inthepalace.filmchief.com/ където скоро ще бъде публикувана цялата програма на събитието за 2021 г. 

Освен филмите, ще бъдат проведени онлайн срещи с екипите на българските филми, както и онлайн семинари на различни теми.

„Пандемията и Националния филмов център вкараха всички в различен режим на работа и ние фестивалите сме принудени да се адаптираме към новата реалност. Имахме огромно желание да осъществим фестивала както до сега, но е време за промяна и ние направихме първата стъпка към нея“, споделя Цанко Василев, директор на IN THE PALACE. 

Билети ще могат да бъдат купувани от самата платформа. Събитието предлага билет за един филмов блок на цена от 10 лева, както и билет за целия фестивал, осигуряващ достъп до всички филми, включени в програмата на тазгодишното издание, на цена от 20 лв. 

Една от новостите в 18-тото издание ще бъдат два нови международни конкурса за пълнометражно кино (NOT SHORT AT ALL FILM COMPETITION) и за късометражни филми до 1 мин (TOO SHORT FILM COMPETITION).

СПОДЕЛИ:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

tvoetoinfotv-new-300
LISTEN SWEET RADIO
cd51f89a558967b6b7352e645b22b3e7fbf45951
Намери ни в Telegram
telegram 2
tvoeto info - 300
REGIONITE INFO Научи най-важното за твоя град. НЕ ДА