ЛЮБОПИТНОТО

Hell’s Kitchen събира Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев

Снимка: NOVA
10kviews

Тежката артилерия на кулинарията в България – шеф Виктор Ангелов, шеф Андре Токев и шеф Петър Михалчев, се завръща ударно в ефир. Tелевизионното трио ще оценява нови 8 опитни готвачи, които ще се борят за място в шоуто, а половината от тях ще напуснат надпреварата още по време на петия епизод на най-горещото кулинарно предаване.

“С Токев и Михалчев сме близки приятели и това си личи в кухнята. На участниците няма да им е лесно да се изправят пред нас. Когато сме заедно, няма да има грешка, която да не бъде забелязана. Няма да има прошка! Пращаме ги да си ходят един по един, докато не стигнем до четиримата най-добри.”, повдигна завесата за предстоящия епизод Виктор Ангелов.

За участниците, които вече две седмици готвят в кухнята на Hell’s Kitchen, няма да има почивка. Те ще имат възможност да наблюдават кулинарната битка от диваните в къщата, но това ще донесе временно спокойствие, защото в края на епизода ще си тръгне още един готвач. Разгорещен скандал между Асен от Берковица, който е в шоуто с майка си, и Наталия от Русе ще вдигне градусите в кухнята допълнително.

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen България тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0