МАРШРУТИ

FlixBus с нов маршрут до Кавала и Драма

7.2kviews

FlixBus, водещият европейски доставчик на мобилност и пътувания на дълги разстояния, обявява стартирането на нови маршрути до Гърция до популярните летни дестинации Кавала и Драма.

Надграждайки успешното пускане на първата си линия от София до Солун през юни, FlixBus продължава да прави пътуването между България и Гърция по-достъпно и удобно от всякога.

На плаж в Гърция след обяд и то без кола

Новият маршрут ще осигури удобен достъп до Кавала и Драма и за пътниците от няколко български града, включително София, Благоевград, Банско и Гоце Делчев.

Кавала, разположен на брега на Егейско море, е град с богата история, култура и природна красота. Известен със своето живописно пристанище, древни руини и очарователен стар град, Кавала предлага на посетителите смесица от средиземноморски чар и оживен градски живот. Пътниците ще могат да пътуват удобно до Кавала с автобус, да се потопят в уникланата му атмосфера и да разгледат забележителностите му.

Пътниците вече могат да планират летните си пътувания до Гърция, като билетите са налични на уебсайта на компанията, в приложението и в партньорските туристически агенции.

FlixBus стартира дейността си в България през 2018 г. и предлага директни връзки с девет държави – Румъния, Австрия, Словения, Хърватия, Германия, Сърбия, Гърция, Унгария и Турция.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0