АФИШ

FilmBox Extra представя премиерно спортната драма “Шампион”

6.6kviews

Всеки уикенд FilmBox Extra радва зрителите си с уникална селекция от филми от всеки жанр. Тази събота от 22:00 ч. публиката ще има възможността да проследи сюжета на спортната драма “Шампион” на малкия екран.

Филмът представя вдъхновяваща история за прошката на фона на адреналиновия свят на рали състезанията. “Шампион” разказва за Шон Уидърс, когато е на върха на своята кариера. Той е самоуверен рали състезател, има хиляди фенове и прекрасна дъщеря, но само няколко седмици преди края на най-успешния му сезон, животът му се преобръща. Арогантността и егото на Шон, които са го издигнали до върха, му изиграват лоша шега. Само за миг, една грешка на пистата преобръща живота му изцяло.

Как Шон преживява сполетялата го трагедия и дали успява да превърне себе си в достоен шампион, зрителите могат да разберат тази събота от 22:00 ч. по FilmBox Extra.

“Шампион” е само едно от вълнуващите заглавия, на които зрителите могат да се насладят по каналите на FilmBox тази година. С редица холивудски и европейски продукции в своето портфолио, филмовите канали, част от глобалната медийна компания SPI International, са подготвили вълнуващи сюжети, с които да ви забавляват през годината.

Всички продукции в каналите на FilmBox са вече достъпни в стрийминг услугата FilmBox+ – премиум услуга, която следва концепцията “Домът на доброто кино” и предлага специално подбрана селекция от премиум VoD (video on demand) заглавия.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0