АФИШ

Bulgaria Tattoo Expo 8: Най-добрите татуисти от България и света се събират в НДК

Снимка: keycom.bg
6.2kviews

На 16 и 17 септември в зала 3 на НДК ще се проведе осмото издание на Bulgaria Tattoo Expo, най-значимото и голямо събитие за татуировки и алтернативна култура на Балканите.

В събитието ще вземат участие над 180 артисти от България и света, чиито творби ще бъдат оценявани от жури в състав Роман Тодоров, Бартез и Costi Azoitei.

В събота татуистите ще се състезават в следните категории: „Монохромна”, „Цветна”, „Авангардна”, „Неотрадиционна“, „Летъринг“, „Най-доброто от събота“. В неделя ще се излъчат победителите в категориите „Традиционна“, „Японска/Ориенталска“, „Реализъм“, „Фентъзи“, “Колаборация”, „Най-доброто от неделя“.

В края на неделния ден ще стане ясно кой ще получи най-голямото признание от събитието в категория “Най-добро от Bulgaria Tattoo Expo” – в нея се състезават победителите в “Най-добро от събота” и “Най-добро от неделя”.

Посетителите ще имат възможност да видят на едно място най-доброто от света на татуировките и ако все още не са избрали артиста за своя мечтан проект, да го направят на място.

В рамките на Bulgaria Tattoo Expo ще се проведе и специалният семинар „Душа и тяло“ с лектори Катерина Бояджиева и Павел Калоянов – Епик. В продължение на два дни (14 и 15 септември) те ще споделят техники, тайни и подходи, които използват в процеса на татуиране.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0