ЛЮБОПИТНОТО

Bulgaria ON AIR обявява конкурс за репортери и водещи

Политематичната телевизия BulgariaONAIR, част от InvestorMediaGroup, цели да разшири екипа си с мотивирани за работа, любопитни за света и обективни в преценката си личности, като обявява конкурс за репортери и водещи. Желаещите да заявят участие в конкурса могат да го направят до 10 март 2023 г. като изпратят своите документи и CV в европейски формат на [email protected].

Политематичната телевизия Bulgaria ON AIR дава възможност за развитие и за придобиване на безценен опит и умения от едни от най-успешните журналисти у нас. За да станат част от екипа на една от прогресивните телевизии в България, кандидатите ще преминат през три етапа на класиране.

След първоначална селекция по документи, вторият етап, ще бъде под формата на събеседване с експертна комисия. След успешно провелите се разговори, финалистите ще се изправят пред последния трети етап, който ще бъде изцяло практически. Участниците ще трябва да покажат поведение пред камера в студио, новинарски рефлекс, както и ще тестват своите бързи реакции и способности за отразяване на събитие на терен.

Новите попълнения, които ще станат част от сплотения и професионален екип на Bulgaria ON AIR, ще бъдат обявени до 20 март.

Сподели:

Leave a Response