Пандемията несъмнено промени света, бизнеса и потребителите. В основата на развитието на индустриите обаче стоят технологиите.

Иновациите и новите технологични решения са катализатора на промените. Затова през 2021 година Bloomberg TV Bulgaria стартира нов проект – Tech21, който се фокусира върху развитието на четири индустрии, които касаят живота на всеки човек – здравеопазване, строителство, автомобили и застраховане.

В поредица от четири тв студиа, Tech21 ще очертае промените, които ще настъпят в следващите 10 години в областта на грижите за човешкото здраве, изграждането на жилища и приложението на изкуствен интелект в автомобилния сектор и финтех продуктите.

Tech21 ще срещне зрителите с водещи експерти и представителите на бизнеса, които ще представят своите визионерски и аналитични прогнози.

Първото издание на Tech21 е посветено на бъдещето на здравеопазването и фармацията. То ще се проведе на 7 март и даде отговор на въпросите как пандемията промени сектора, как роботите помагат в операционната зала и как технологиите променят лечението.

Четирите издания на новия проект на единствената бизнес телевизията у нас ще се излъчва на живо в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, в сайтовете и социалните мрежи на водещите канали на Investor Media Group – Bgonair.bg, Investor.bg, Dnes.bg. 

Партньори на Tech21 са Астелас Фарма, Амджен България, Медико дентален център „Дентапрайм“, Застрахователна компания „България Иншурънс“ и Хелтико.

Подобни новини

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *