АФИШ

Българският игрален комедиен трилър „Жълт олеандър“ с премиера по bTV Cinema

1.6kviews

Българският игрален комедиен трилър „Жълт олеандър“ ще направи телевизионната си премиера на 29 март (петък) от 21:00 ч. по bTV Cinema. Зрителите ще се насладят на елегантна черна комедия, съчетаваща предателство, алчност, убийство и невъзможна любов на фона на абсурдна политическа ситуация в България.

Сюжетът:

Перфектният план на съмнителен български политик за висок пост в Брюксел се обърква, когато в него се забъркват красивата му млада съпруга, бивш италиански премиер и тайна среща в стара планинска вила. Появата на бивш любовник и бездиханно тяло допълнително заплитат историята и изкарват наяве истинските намерения на замесените.

Актьорският състав:

Филмът събира на едно място звезди от ранга на Китодар Тодоров, Мариан Вълев, Стефани Ивайло и Леонид Йовчев. В ролите се изявяват още Лука Габо, Елени Декидис и др.

За филма:

„Жълт Олеандър“ е петият пълнометражен проект на продуцента Николай Мутафчиев. Режисьор е Лъчезар Аврамов, а оператор – Торстен Лиощок. Сценарият е дело на Димитър Стоянович, а музиката е на Асен Вапцаров-Ейс.

Не пропускайте:

  • Телевизионната премиера на „Жълт олеандър“
  • Петък (29 март)
  • 21:00 ч.
  • bTV Cinema

Забавлявайте се с елегантна черна комедия, изпълнена с интриги, хумор и неочаквани обрати!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0