РЕГИОНИТЕ

28 август е ден на траур в Габрово

3.9kviews

За ден на траур на територията на община Габрово е обявен 28 август. Това съобщи кметът на Габрово Таня Христова на страницата си във фейсбук.

В рамките на траурния ден всички национални и общински знамена ще бъдат свалени наполовина, посочва в изявлението си кметът.

„Изразявам своето дълбоко съжаление за трагичния пътен инцидент, при който беше отнет живота на четирима наши съграждани и поднасям своите най-искрени съболезнования на техните близки и приятели. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, особено когато изпращаме млади хора“, написа Христова.

Припомня ме, че при инцидент станал между лек и товарен автомобил на мокър път снощи на главния път София – Варна, на място загинаха водачът и трима пътници от колата, на възраст 18, 51 и двама на 47 години, от Габрово.

Още един бе откаран в ловешката болница. Той е без опасност за живота, с гръдна травма, информираха от Центъра за спешна медицинска помощ в Ловеч.

Организацията на привържениците на Професионален футболен клуб „Левски“ (ПФК „Левски“) в Габрово „Сините Габрово“ отправиха апел за набиране на средства, които да бъдат предоставени на семействата на загиналите и пострадали в катастрофата привърженици на ПФК „Левски“.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0