ЛЮБОПИТНОТО

Шампионка по тласкане на гюле напусна Hell’s Kitchen

11.4kviews

Републиканската шампионка по тласкане на гюле Марина Генова от Килифарево не успя да се оттласне от кулинарното дъно и напусна Hell’s Kitchen България в епизод 4.

Преди да се стигне до елиминацията обаче, сините и червените готвиха порядъчно почерпени на кукерска дружинка от пернишко село. Лютата местна ракия не попречи на сините да се справят по-добре на скарата, а червените се отправиха към “Кухнята на Ада” за ново предизвикателство – мастър клас с шеф Марко Лукиари.

Виолета сготви най-вкусните равиоли с лаврак, а Станислав, по-известен като “голият готвач”, обра точките с десерта – круши с рикота и пандишпанов блат. Италианското приключение обаче завърши печално за Вероника и Венелин, които се провалиха с елементарно ризото.

Предстоеше най-голямото изпитание – вечерната резервация. Затрупани от поръчки, сини и червени загубиха ума и дума. Вероника от червените влезе в лют спор с “американеца” Павлин, а той заплаши да напусне. Кухнята се нажежи до червено, нервите на Марина не издържаха и тя напусна Hell’s Kitchen.

Така четирима готвачи вече са вън от шоуто – Ива, Виктория, Богомил и Марина, но интригата в “Кухнята на Ада” тепърва се заплита.

Следващата седмица предстои “черешката на тортата”. В Hell’s Kitchen България за първи път се събират тримата кулинарни тенори: шеф Виктор Ангелов, шеф Петър Михалчев и шеф Андре Токев! Срещу тях ще се изправят 8 чисто нови готвачи, жадни за място в “Кухнята на Ада”. Сред тях има дори участник в Hell’s Kitchen Бразилия.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки понеделник и вторник от 20:00 часа по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0