ЛЮБОПИТНОТО

Фитнес треньорка дава съвети за стегнато дупе

226views

Фитнес треньорката Рейчъл Дилън описа прост начин за засилване на мускулите на задните части и за стройна талия.

Дилън предложи силова тренировка с тежести за изграждане на мускули на седалището. Тя признава, че някога се е страхувала от фитнеса и е предпочитала по-леки упражнения, защото като много жени не е искала да изглежда прекалено мускулеста. Оттогава обаче мнението й за силовите тренировки се променило.

Дилън препоръчва да започнете тренировката си във фитнеса с вдигане и клекове с щанга, но по румънската, а не по класическата схема.

При вдигането на щангата краката не трябва да са изправени, а леки свити в колената, освен това тялото не се изправя докрай, а остава свито под прав ъгъл в кръста, като щангата се вдига до нивото на гърдите, пуска се надолу, без да се оставя на пода и после пак се вдига. И така няколко пъти.

Мускулите на бедрата и на седалището заякват и при упражнението, при което изправена жена с ръце на кръста кляка, изтегляйки единия си крака назад, после прави същото, но с другия крак. Не бива обаче коляното на изтегления крак да опира пода и тялото да се отпусне върху него..

Освен това, за да понатрупа мускулна маса и да оформи добре изразено дупе, Рейчъл Дилън яде повече калории, отколкото изгаря. Средно това са 2300 килокалории на ден, включително 111 грама протеини и 69 грама мазнини.

Дилън се придържа към здравословни пет хранения на ден – три основни хранения и две закуски.

Започва деня в девет сутринта с овесено мляко с подсладител, а в 10 сутринта изяжда плодова салата с прясно манго, маракуя, ягоди, боровинки и чери домати. В 11:30 закусва сушено манго, а за обяд обича да приготвя варено пиле с къри сос, ориз и билки.

В 16:30 часа тя се отдава на сладък десерт и два часа по-късно вечеря пържола от сьомга с паста и зелена салата.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0