ЛЮБОПИТНОТО

Стилян Петров за амбициите си за българския футбол в „Код Спорт“

Снимка: RING
166views

Тази седмица акцент в емблематичното предаване „Код Спорт“ са колективните спортове. В неделя (27.02) от 12:00 ч. в ефира на RING думата ще имат ключови фигури от футбола и волейбола.

Ексклузивен гост на Красимир Минев и Владимир Памуков е Стилян Петров. Зрителите ще видят една емоционална изповед, в която няма неудобни въпроси.  Рекордьорът по мачове в националния футболен тим има нова мисия – да направи така, че любимият му спорт да отбележи подем и у нас.

За изпълнението на тази амбициозна задача бившата звезда на  „Селтик“ и „Астън Вила“ влезе в екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов.

Зрителите на RING ексклузивно ще видят новият селекционер на женския национален отбор по волейбол – Лоренцо Мичели, който за първи път говори пред българска медия. Той посреща екипа на „Код Спорт“ в дома си на френската Ривиера и разказва за клубния тим „Волеро льо Кане“, чиято звезда е Ева Янева.

В своята специална рубрика кавалерът на „Златната топка“ – Христо Стоичков, разговаря с легендарния Роберто Манчини. Селекционерът на Италия с гордост разказва за триумфа на UEFA EURO 2020.

Връща се в спомените си за впечатляващия рекорд от 37 последователни двубоя без поражение и споделя мнението си за идеята на FIFA за провеждането на световно първенство на всеки две години.

В рубриката „Звезден рожденик“ тази седмица мястото е запазено за иконата в борбата – първия двукратен олимпийски шампион на България – славния борец и колекционер Боян Радев.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0