РЕГИОНИТЕ

Стара Загора посрещна на крака Лили Иванова

Снимка: Ина Янева за "ЛИ 1" ЕООД
216views

Близо 2 хиляди души посрещнаха на крака емблемата на българската музика Лили Иванова. Тя бе първата, която се качи на сцената на изцяло обновения Летен театър в Стара Загора.

„Точно в днешния ден, когато българите отбелязваме Деня на Съединението, в нашия град е великата Лили Иванова“, каза минути преди концерта кметът Живко Тодоров. „Благодаря на всички ви за търпението, защото театърът е изграден през 1959 година, но до днес не беше ремонтиран цялостно. Благодаря и на проектантския екип, на изпълнителите, на екипа си – на всички, които допринесоха за новия облик на това емблематично за старозагорци място. Радвам се, че сме тук заедно. Ползвайте го със здраве! Пожелавам ви незабравим концерт, вярвам, че ще е такъв, защото знам кой ще излезе на сцената за вас тази вечер“, добави градоначалникът.

Публиката избухна в аплодисменти още с първите акорди на песента „Без контрол“, а появата на примата на българската музика Лили Иванова изправи млади и стари на крака. „За мен е невероятно щастие да бъда пред вас в този прекрасен театър. Благодаря ви!“, обърна се към гостите на концерта тя.

Букет с бели рози ѝ поднесе кметът Живко Тодоров от името на старозагорците и гостите на града, които бяха част от първия концерт, навръх Деня на Съединението, в обновеното концертно бижу, намиращо се в сърцето на парк „Митрополит Методий Кусев“.

Стотици почитатели на качествената българска музика, вселенския талант и жар на певицата се наслаждаваха на концерта и извън пределите на Летния театър. Припомняме, че билетите за концерта на Лили Иванова в Стара Загора свършиха за 30 часа, което бе отбелязано като рекорд от екипа на примата.

Спектакълът на Лили и нейните музикални артисти, продължи почти 2 часа, а жадните за хубави песни не пропуснаха да върнат любимата си звезда на бис.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0