ЛЮБОПИТНОТО

Сияна и Мирослав напуснаха „Един за друг“

159views

Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и Мирослав в поредната двойка, разделила се с приключението „Един за друг“ по NOVA. Участниците трябваше да прекосят разстоянието помежду си, избирайки петте картички с най-важните моменти във връзката си до момента.

Най-слабо в комбинираното изпитание с шест от десет съвпадения се представиха три двойки, но според регламента на елиминация бяха изпратени участниците, прекарали най-много време на въжения мост.

Преминаването отне най-много време на Сияна и Мирослав и се наложи те да се изправят срещу Милка и Желязко, които не се представиха задоволително в предизвикателствата през седмицата. По време на вота останалите двойки във Вилата на любовта дадоха едва един глас за Сияна и Мирослав и цели осем за опонентите им.  

„Бяхме много щастливи да преживеем емоцията „Един за друг“. Това, че си тръгваме, не означава, че не сме един за друг – напротив, сигурни сме в този факт. Тръгваме си с достойнство и с това, което сме искали да покажем“, коментираха Сияна и Мирослав.

„Много сме щастливи, че оставаме и ще можем да се впуснем в още игри, защото най-интересните тепърва предстоят“, споделиха Милка и Желязко, като си обещаха да подхождат по-разумно в следващите предизвикателства, за да не се озоват отново на номинации.

Какво ще е следващото изпитание и коя от оставащите десет двойки ще се доближи до спечелването на голямата награда? – гледайте новите епизоди на „Един за друг“ – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0