ЛЮБОПИТНОТО

Сандо започва да подозира Гери в „Братя“

Снимка: NOVA / Красена Ангелова
183views

Сблъсъците междуАкарди и Андреев продължават в новите епизоди на „Братя“ тази седмица по NOVA. Двамата толкова се ненавиждат, че не успяват да спрат войната помежду си, съзнавайки, че тя не им носи нищо добро. Разменени остри реплики между тях провокират Радо и той подхвърля пред врага си информация, свързана с приятелката му Гери, за да го уязви. Сандо действително се повлиява от чутото и започва да подозира, че неговата любима крие неприятни тайни от миналото. Дали твърдението отговаря на истината и какво ще предприеме Акарди, за да стигне до отговорите, които търси?

Междувременно новият оръжеен бизнес на Топал е застрашен. Голямото му желание да излезе на светло и да остави незаконните сделки зад гърба си, не му спестяват следващи проблеми и той се натъква на измама, която може да провали неговите планове за бъдещето. На какво се дължат усложненията в завода и ще се справи ли Денис с напрегнатата ситуация, преди тя да е ескалирала?

Завърнал се на работното си място, Черкезов изцяло се фокусира върху разследването на виновниците за смъртта на най-добрия му приятел – Калин Йосифов. Неговият пряк началник Жеков, обаче, не одобрява това и настоятелно го съветва да остави случая „Топал“, за да насочи вниманието си към новия бос на нарко пазара – Радо Андреев. Ще го послуша ли Димитър или има своя концепция, която му е по-важна?

Голямото разочарование, че Денис и Радо не желаят да воюват един с друг, мотивира Ива да измисли нов план за действие, за да постигне целта си. Отчаяната жена не може да се успокои, докато не открие начин да отмъсти на Топал за трагичната смърт на съпруга си. Следвайки сляпо своята стратегия, тя поставя в опасност най-близките си хора и подлага на постоянен стрес бебето, което расте в нея. Може ли нещо да разклати решителността й и докъде е готова да стигне в жаждата си за отмъщение?

Не пропускайте новите епизоди на „Братя“ от вторник до петък в 22:30 ч. по NOVA!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0