ЛЮБОПИТНОТО

Роби Уилямс с ексклузивно видео интервю по БНТ 1

180views

На 21 ноември (понеделник), в предаването „100 % будни“ по БНТ 1 ще се излъчи ексклузивно и лично видео интервю на един от най-награждаваните артисти в света – Роби Уилямс.

Роби Уилямс има над 75 милиона продадени албума в цял свят и държи рекорд в Книгата на Гинес за 1,6 милиона билета, продадени за концерт в рамките на един ден. Звездата издаде своя тринайсети солов албум, който сам нарича „Хикс Хикс Ви“ и с който отбелязва двайсет и пет години от самостоятелната си кариера. В него  са събрани най-големите му хитове и любими на феновете парчета, но с нов аранжимент и три нови песни.

Във видеото Роби Уилямс разказва за юбилея си на голямата сцена, за автобиографичния филм, в който играе собствената си роля, за радостта да бъде със семейството си, за щастието да бъде баща и за това, какво го е направило по-добър човек.

За всички тези трепети и вълнуващи моменти, Роби Уилямс дава специалното видео интервю пред журналиста Лилия Илиева, редактор в сп. ЕВА. Тя ще сподели пред водещите Мария Андонова и Стефан А. Щерев за подготовката и реализацията на цялото интервю.

           Гледайте Роби Уилямс в предаването 100 % будни на 21 ноември (понеделник) по БНТ 1

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0