ЛЮБОПИТНОТО

Нов романтичен сериал „Песента на живота“ по DIEMA FAMILY

Снимка: DIEMA FAMILY
211views

Може ли човек да избяга от съдбата си и колко опасна може да бъде амбицията по една невъзможна любов? Отговорите на тези въпроси разкрива премиерният романтичен сериал „Песента на живота“ от 19 март по DIEMA FAMILY. В епизодите всяка събота и неделя от 18.00 ч. до 20.00 ч. почитателите на жанра ще могат да проследят история на две семейства, чийто живот се преобръща, когато дадено преди години обещание е на път да бъде разрушено. Режисьор на новата турска поредица е Джем Карджъ, станал популярен с работата по серийния хит „Вятърничав“.

„Песента на живота“ е въздействащ разказ за силното приятелство, съдбоносните решения и невъзможната любов. В опит да станат отново близки след сериозен конфликт, Байрам и неговият най-добър приятел Салих си дават обещание, че ще оженят децата си след като навършат пълнолетие. Когато многообещаващият син на Байрам Керим завършва колеж, той и семейството му се местят в близост до Салих, който живее с двете си дъщери – непокорната Хюля и по-голямата й сестра Мелек. Животът ги е променил, но никой от тях не забравя дадената дума. Дали обаче Мелек и Керим ще се съгласят да се омъжат или сърцата им ще бъдат пленени от други хора?

Звездата от „Черна птица“ Бурджу Бириджик влиза в главната роля на буйната и своенравна Хюля в новата завладяваща поредица по DIEMA FAMILY. В образа на Керим се превъплъщава добре познатият Биркан Сокуллу, спечелил сърцата на публиката с изявата си в римейка на сериала „Клюкарката“. Ахмет Мюмтаз Тайлян (Байрам), Таянч Айайдън (Хюсейн), Еджем Йозкая Юстундаа (Мелек), Серай Гьозлер (Сюхейля) са сред останалите любими турски актьори, които зрителите ще видят в образите на новите вълнуващи персонажи. Зад написването на завладяващия драматичен сюжет стоят Махинур Ергун и Мелих Джам.

Гледайте премиерния романтичен сериал „Песента на живота“ от 19 март всяка събота и неделя от 18.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0