ЛЮБОПИТНОТО

Мокро изпитание за двойките в „Един за друг“

Снимка: NOVA
206views

Нова порция ярки предизвикателства и положителни емоции очакват участниците в епизодите на „Един за друг“ по NOVA. Миналата седмица Сияна и Мирослав напуснаха щурата надпревара след емоционално гласуване, а във временни водачи в класирането се превърнаха Петя и Николай. Последното място с най-малък бюджет в романтичния Топ 10 заемат Ася и Калоян.

Тази седмица първото изпитание ще превърне дамите в… гъби. Те ще трябва да се впуснат в атрактивна водна надпревара и ще опита да съберат възможно най-много вода в костюмите си, за да оправдаят залозите на половинките си. Колко силна е прегръдката на мъжете, коя от жените притежава най-голямо количество хъс и коя двойка ще се справи най-добре?  

Не пропускайте да разберете дали мокрото предизвикателство тази вечер ще пресуши силите и бюджетите на участниците, както и с какво още им предстои да се справят тази седмица – от вторник до четвъртък в 21:00 ч. в „Един за друг“ по NOVA.

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0