ЛЮБОПИТНОТО

Любовният триъгълник се заплита в „Лъжите в нас“

Снимка: NOVA
162views

Тази седмица в новите епизоди на драматичната поредица „Лъжите в нас“ зрителите на NOVA ще станат свидетели на още задкулисни игри, изплували доказателства за незаконни деяния, признати истини, премълчани лъжи, тайни и явна любов. Героите ще направят нови крачки към действия, от които ще зависи собствената им съдба, както и тази на „Шперфазер“.

Ирина и Сава са напът да признаят един на друг за тайните си чувства. Единият от тях ще бъде по-смел и ще направи първата крачка, която ще предизвика последствия след себе си. Рая усеща отдалечаването на съпруга си, но дали ще намери сили да действа и ще разбере ли каква е причината за поведението на Сава?

В любовния триъгълник между героите случайно или не ще се озоват още две лица. Изненадващо Бояна ще се превърне в новия близък човек на Ирина и двете жени ще разкрият неподозирани тайни една за друга. Междувременно Виктор все още изпитва силни чувства към Ирина, без да подозира за случващото се между нея и най-добрия му приятел. Ще има ли шанс да й докаже любовта си и как ще реагира тя?

Тази седмица зрителите ще разберат и какво се крие в десетките писма, които Адриана получава от неизвестен подател. Информацията в тях ще обърне посоката на събитията около случилото се с незаконната сеч в Арадиново. Адриана отново ще бъде поставена пред избора дали иска да бъде приятел или истински професионалист. В същото време Сава няма да успее да се справи с проблемите в „Шперфазер“, а Шейтанов ще помоли за помощ стар познат с много опит.

Чия помощ ще потърси Шейтанов? Какви стъпки ще предприеме Сава преди намесата на Шейтанов? Ще се намеси ли Рая в отношенията между двамата? Какво точно ще се случи между Ирина и Сава? Ще разкрие ли някой тайната им? Как ще действат оттук нататък? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0