ЛЮБОПИТНОТО

„Като две капки вода“ подобри рекорда за най-силен старт на сезон в цялата история на NOVA

663views

С блестящ спектакъл и страхотни изпълнения снощи започна единадесетият сезон на най-гледаното телевизионно шоу „Като две капки вода“ по NOVA. Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на предаването регистрира аудиторен дял от 46,7% сред населението в активна възраст (18-49 г.). Впечатляващият резултат е рекорден в историята на медията, която за първи път програмира хитовото предаване в неделя. До този момент стартовите епизоди на нито едно предаване през пролетния или есенния сезон на NOVA не са постигали толкова висока стойност.

Графика: NOVA

С тези почти 47% от всички зрители, които изобщо са гледали телевизия по това време, NOVA оставя конкуренцията далеч зад себе си. Втората телевизия в класацията е с около 2.5 пъти по-нисък резултат:

Отчетените пийпълметрични данни и в другата основна целева група на NOVA – хората на възраст между 18 и 59 години – са дори малко по-високи – отчетеният аудиторен дял е 46,8%. Разликата спрямо втората телевизия в класацията остава все така драстична.

Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев-Геро посрещнаха новите звездни участници, готови да се впуснат в най-доброто шоу за имитации в телевизионния ефир. На сцената на новия сезон на „Като две капки вода“ излязоха Кали, Яна Маринова, Дара Екимова, Керана, Христо Гърбов, Христо Петков, Владо Михайлов, Тома Здравков и голямата изненада на вечерта – дуетът на Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

Графика: NOVA

В първата вечер победата безапелационно грабна певецът Тома Здравков с безупречна имитация на българската рок легенда Данчо Караджов. Певицата Кали избра да влезе в образа на Елена Папаризу. Веднага след нея на сцената се появи обичаният актьор Христо Гърбов, който се превъплъти в Сашо Роман и развълнува всички с изпълнение на „Мой ангеле“. Дара Екимова показа завидни музикални и танцови умения с избора си на първа песен. Тя излезе под прожекторите като Кристина Агилера с хита „Fighter”. Актрисата, продуцент, каскадьор и сценарист Яна Маринова изненада всички с избора си на първа имитация. Тя заложи на корейския артист PSY и неговия хит „Gangnam Style”, който изпълни заедно с Funky Monkeys.

Първата вечер на сезон „Неделя“ продължи с рок звученето на легендите от „Depeche Mode”. В образа на вокалиста им Дейв Геън влезе актьорът, участвал в четири сериала на NOVA – Христо Петков. Овациите на журито в състав Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки, Веселин Маринов и Магърдич Халваджиян събра актьорът и музикант Владо Михайлов, който пресъздаде Дони с изпълнение на хита „Мания“. Талантливата певица Керана показа вокалните си умения като великата Лайза Минели. В края на шоуто бе разкрита и още една тайна – звездният дует. Актьорите и водещи на „Игри на волята: България“– Ралица Паскалева и Димо Алексиев слязоха от асансьора, преобразени като австралийските звезди Кайли Миноуг и Ник Кейв за емоционалното изпълнение на „Where The Wld Roses Grow”.

Бутонът на късмета отреди следващата неделя Кали да се появи като рапърката Lizzo, а Христо Гърбов като Afroman. Яна Маринова ще изпълни балада на Nicole Scherzinger, Керана ще трябва да имитира цял оркестър – Камчия, Дара ще рапира като Криско, Христо Петков ще влезе в образа на Росица Кирилова, а Димо и Ралица – ще пренесат зрителите в света на куклите с дуета на Aqua – Barbie girl, Владо Михайлов ще трябва да танцува и пее като Madonna, а победителят Тома ще се наложи да обуе токчетата на Shania Twain. Как ще се справят те и кой ще грабне победата от втората вечер? – разберете следващата неделя от 20:00 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0