ЛЮБОПИТНОТО

Започва сезон 4 на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

Снимка: БНТ
234views

В четвъртък (7 април) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна четвърти сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби. В предстоящите епизоди отново ще видим силно българско присъствие в лицето на актьорите Александър Сано и Миглен Мирчев.

В основата на сюжета в четвъртия сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ е спасяването на Малотрю от руските служби и озоваването му в Москва. Той получава предложение за внедряване на компютърен гений в руския „Център 21“ за изкуствен интелект. От своя страна, Марина започва работа като сеизмолог в руския институт „Булгаков“ и установява контакт с компютърните гении от „Център 21“. Българската звезда Александър Сано влиза в ролята на хакера Игор, с когото се сблъсква компютърният специалист Сезар, познат в Москва под самоличността „Силвен Еленщайн“.

„Отдел Фалшива самоличност“ проследява дейността на френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност на Франция. Снимките на шпионския политически трилър, който е с рекордни приходи за френската офис-класация, са реализирани във Франция, Алжир, Сирия и Иран.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0