ЛЮБОПИТНОТО

Дълго пазена тайна оставя Виктор безмълвен тази седмица в „Ергенът“

Снимка: bTV
144views

И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава с два нови вълнуващи епизода, изпълнени с неудържими емоции, междуличностни престрелки и дълго пазени откровения. Полет с делтапланер над морето, забавна групова игра и романтична вечеря на турската Ривиера очакват претендентките за сърцето на първия „ерген“ в България Виктор Стоянов този четвъртък  и петък от 21:00 ч. по bTV.

В четвъртък вечер (17 март) зрителите ще станат свидетели на дългоочакваната индивидуална романтична среща на Виктор с изкусителната Блага. „Ергенът“ ще тества смелостта на избраницата си с полет над морето с парапланер, а след това двамата ще споделят романтични моменти на специална вечеря. Блага отново ще се покаже в дръзка светлина и ще се опита да скъси дистанцията с Виктор по особено провокативен начин.

Болезнено признание на Карина за загубата на най-близкия й човек ще трогне до сълзи, а това няма да остави безразличен Виктор, който ще й даде възможност да се опознаят и да му сподели мъката си. Това определено ще предизвика негодувание у Зорница, която открито ще заяви, че Карина манипулира Виктор със сълзите си, за да получи роза и да бъде поканена на индивидуална среща.

В петък вечер (18 март) е време за поредната групова среща, на която ще бъдат поканени само избрани от Виктор претендентки. Те ще трябва да се изправят една срещу друга в забавната игра „Не се сърди, влюбено човече“, а тази, която първа стигне до финала, ще спечели романтична вечеря с ергена на турската Ривиера.

Кулминацията ще настъпи с дългоочакваното признание на Елвира. Как ще реагира Виктор на това, че сред претендентките за сърцето му има момиче, което се е „съхранило“ за истинската любов? Тази седмица зрителите ще видят и две „Церемонии на розите“, след които още две от дамите няма да получат цвете и ще трябва да се сбогуват с Виктор. Кои от претендентките ще напуснат имението завинаги, ще разберем в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0