ЛЮБОПИТНОТО

Графа и Орлин Горанов в премиерния епизод на „Мен не ме мислете“

Снимка: bTV
178views

Модерна, емоционална и автентична семейна история събира на малкия екран любими на телевизионните зрители актьори и музиканти в новия праймтайм сериал „Мен не ме мислете“ тази вечер от 20.00 часа.

Автор на оригиналната музика към съвместната продукция на bTV и „Междинна станция“ e музикалният продуцент и изпълнител Владимир Ампов – Графа. Зрителите ще го видят и с роля в първи епизод на сериала, заедно с друг обичан български изпълнител – Орлин Горанов.

Заглавната музикална тема на „Мен не ме мислете“ – песента  на Графа „Утре отново“, ще звучи в началото на всеки епизод от поредицата, която ще се излъчва четвъртък и петък от 20.00 часа.

Историята на една отговорна и вечно търсеща справедливост майка e реалистично пресъздадена от актрисата Весела Бабинова, която си партнира със звездите на българското телевизионно кино и театър – Рушен Видинлиев – Руши, Дария Симеонова, Иван Юруков, Деян Ангелов, Ирина Митева, Любомира Башева, Владимир Люцканов и др.

За ролята на борбена жена, която разпределя времето си между работата и грижата за семейството, Весела Бабинова разказва: „Смятам, че работещата жена, която се е нагърбила с куп задачи, ще види себе си в образа на Яна. В днешно време повечето жени сме не само домакини и майки, а следваме и своя професионален път.

Отдавна е изчезнало възприятието за съпругата, която стои само в кухнята и се грижи за уюта в дома. В нашия сериал ще разкажем една друга история: историята на една майка, която прави всичко за децата си, работи и опитва да бъде поне на три места едновременно. Сигурна съм, че този сюжет ще бъде припознат от повечето български жени“, споделя актрисата.

Още в премиерния епизод на сериала пътят на героинята й Яна ще се пресече с този на млад, преуспял мъж – адвокат с отлична професионална подготовка, финансови възможности и силна харизма. В ролята на адвокат Мартин Касимов влиза Рушен Видинлиев, за когото това е първо актьорско превъплъщение на малкия екран. 

„Моят герой е адвокат, които има напълно уреден живот и който следва максимата, че в правото се работи с факти, а не с емоции. И точно тогава в живота му се появява жена, която реагира само на ниво емоции и от там започва привличането. Като цяло нямам много общо с персонажа си, но начинът, по който интерпретирам емоциите и случките в сериала, са мой прочит и са свързани с мен“, споделя Рушен Видинлиев.

„Мен не ме мислете“ разказва за трудностите и изборите, които трябва да направи една жена в днешно време и е много близък до българската реалност“, казват и изпълнителните продуценти от „Междинна станция“.

„В сценария има сериозен фокус върху социалните проблеми в модерното общество. Има драматизъм, но поднесем с достатъчно хумор. Зрителите ще видят живота през очите на една млада майка, с всичките му нюанси, такъв, какъвто е – драматичен, смешен, тъжен, забавен“, коментира  Андрей Арнаудов.

С комбинация от хумор и драма, актуални съвременни теми, пълнокръвни герои и силна актьорска игра, „Мен не ме мислете“ обещава да събере цялото семейството пред екрана на bTV във вечерните часове. Свеж, съвременен и автентичен, сериалът гарантира доброто настроение на аудитория от всички възрастови групи.

Гледайте „Мен не ме мислете“ всеки четвъртък и петък, от 20.00 часа, по bTV.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0