АФИШ

Грандиозният финален концерт на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022 завладява София

238views

Броени дни остават до финала на най-вълнуващото лятно събитие Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, което по традиция ще завърши своята лятна обиколка с концерт в София. Вземайки си кратка почивка, след завладяващите концерти в Пловдив и Бургас, едни от най-обичаните български изпълнители се завръщат с 300, за да покорят сърцата на тийнейджърите от столицата. На 10 септември, от 18:00 ч., на площад Княз Александър Батенберг, най-голямата сцена на открито ще посрещне всички верни фенове и ще ги зареди с незабравими музикални емоции, много изненади и актуални хитове.

Изненади във финалния концерт на най-вълнуващото лятно турне отново няма да липсват. Специално участие в него ще вземат едни от най-обичаните български рапъри V:RGO и Emil TRF, които гарантирано ще взривят сцената със завладяващите си парчета и добро настроение. За последен път тази година на грандиозната сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, в сърцето на София, ще се качат и ветеранът на турнето Криско, завладяващата DARA, хип-хоп дуото Billy Hlapeto и D3MO, харизматичната Dara Ekimova, латино кралете Тorino и Pashata, нежната Михаела Маринова, енергичните RDMK, чаровната VICTORIA, младият талант DENI, хитовите рапъри от Северна Македония 2Bona, неуморните DJ MASCOTA и Mc Mickey и огнените танцьори от балет NOVA.

Паралиите на българската музикална сцена V:RGO и Emil TRF ще изпълнят безспорния си хит, в колаборация с 2Bona – PARALIA, a любимият на всички тийнейджъри рапър Криско ще представи новия си дует с най-популярната македонска хип-хоп група 2Bona. Песента Zelena Svetlina спечели сърцата на феновете само в рамките на две седмици и продължава да заема челно място във всички музикални класации.

Още в ранния следобед, на слънчевия съботен ден, площад Батенберг ще се превърне в център на забавлението и доброто настроение. Вълнуващите активности за нетърпеливите меломани ще стартират още от 14:00 ч. и ще продължат до самото начало на концерта в 18:00 ч. Най-запалените фенове ще имат възможност да играят за много награди, да срещнат своите идоли и да се забавляват рамо до рамо с тях.

Една от изненадите преди концерта ще бъде любимката на всички български тийнейджъри Стефи, която ще завладее Makeover зоната и ще очаква своите верни последователи за снимка и автограф. YouTube звездата DENI ще играе на Lip Sync с всички осмелили се да изпробват неговите умения, а Torino & Pashata ще докажат, че са българските крале не само на латиното, но и в джага битките.

Подранилите фенове ще могат да поиграят на дженга с изключителната Dara Ekimova, а след това да превърнат рециклирането в забавление, като същевременно играят за страхотни музикални награди, чрез игра на Basket Bottle, в компанията на Емил Конрад.

Развълнуваните меломани ще могат да се освежат с новата Coca-Cola Original Taste 300 мл в  компактна 100% рецуклируема PET опаковка и да отправят своите поздрави на живо, чрез непрестанните включвания в ефира на The Voice Radio & TV.

Какви други изненади са ви подготвили любимите ви изпълнители, както и интересни подробности и вълнуващи новини за концертите, може да разберете, само ако следите внимателно Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0