АФИШЛЮБОПИТНОТО

Габрово събира 100 илюзионисти от Балканите и Европа

167views

Повече от 100 илюзионисти от Балканите и от Европа се събират на 26 и 27 февруари за магичен спектакъл. В Габрово започва деветото издание на най-големия фестивал за илюзия на Балканите – магичната среща „Златна котка“.

Тази година специални гости ще бъдат илюзионистите Марио Лопез и Джошоуа Джей. През 2015 година Марио Лопез е спечелил първо място на най-големия форум за илюзия. Той е създател на един от най-известните илюзионни трикове в света, натрупал стотици милиони гледания във всички социални платформи, по-известен като “Фокусът с цигарите”.

Да попаднеш в рекордите на Гинес никак не е лесна задача, особено в конкретния жанр, свързан с трикове с карти. За мага Джошуа Джей това е част от богатата му автобиография. Носител е на приза “Световен шампион” на близка магия, носител на статуетката Fool Us от Пен и Телър и е редовен гост на късните телевизионни шоу-програми – шоуто на Джеймс Кордън и шоуто на Джими Фелън.

Галаспектакълът ще се състои на 27 февруари от 20:00 часа в градската зала “Възраждане”. В програмата, освен двамата световноизвестни гости, участие ще вземат и илюзионисти от Амстердам, Сърбия, Румъния, Гърция и България. Тогава ще стане известен и тазгодишният носител на приза “Златна Котка”.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0