ЛЮБОПИТНОТО

Болезнени грешки и духове от миналото в „Лъжите в нас“

Снимка: NOVA/Кирил Станоев
186views

В новите епизоди на драматичната поредица „Лъжите в нас“ героите ще се сблъскат с последиците от болезнени грешки и страховити спомени от миналото. Зрителите на NOVA ще станат свидетели на нови предателства, още изречени лъжи, но и истини, които няма как да останат скрити.

Снимка: NOVA/Кирил Станоев

Семейство Шейтанови са изправени пред поредната криза с влошаването на състоянието на Константин (Емил Марков). Той ще успее да изплаши всички с изчезването си, а новите симптоми на тежкото заболяване няма да останат незабелязани за никого. Междувременно Сава (Орлин Павлов) ще се опита да спаси сам бизнеса и сделката с немската компания „Аделман“, но поредица от неочаквани пречки ще застанат пред него. Въпреки съветите на Анастасия (Ирен Кривошиева), той ще потърси контакт с бившия съдружник на Шейтанов – Щерю (Васил Бинев). Поредната лоша новина от Арадиново ще изправи всички на нокти, а истината за виновните ще остане скрита.

Рая (Радина Думанян) ще попадне в капана на предателството от най-близките, което ще види в лицето на най-добрата си приятелка Бояна (Мария Сотирова). Журналистката ще опита да оправдае действията си с ясното съзнание, че приятелството им виси на тънък косъм. Ирина (Диана Димитрова) ще се превърне в единствения човек, на когото Бояна ще каже цялата истина с надеждата да остане тайна.

Снимка: NOVA/Кирил Станоев

Един различен следобед ще покаже на зрителите потисканите отношения между Сава и Ирина, а решението на един от двамата ще бъде категорично. Отминалата болка от трагичната катастрофа с майката на Рая и Ирина ще бъде водеща в отношенията между двете сестри и поредния им сблъсък по темата. Ще се върне ли Шейтанов, за да защити бизнеса си? Ще успее ли Сава да се справи сам със ситуацията и ще опита ли да застане срещу Константин? Ще издаде ли Ирина тайната на Бояна? Как журналистката ще разкрие истината за живота на близката си приятелка Цвети? Какво ще се случи с прокурор Адриана Чуковска след изчезването на единствения свидетел по случая „Арадиново“? – следете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0