ЛЮБОПИТНОТО

БНТ и Sportal.bg с обща онлайн платформа за Катар 2022

Снимка: БНТ
138views

Българската национална телевизия и sportal.bg подготвят съвместна онлайн платформа за световното първенство по футбол Катар 2022. 22-рото издание на най-големия футболен форум ще се проведе от 21 ноември до 18 декември, а дигиталните потребители ще могат да научат всичко за него на bnt.sportal.bg.

Мащабният проект ще бъде базиран на последно поколение технологична платформа и ще предложи разнообразно и качествено съдържание за всичко, свързано със световното първенство по футбол Катар 2022, като отговори на най-високите очаквания на широката футболна аудитория. Денонощно в платформата ще бъде публикувана актуална информация за всичко значимо, интригуващо и любопитно от турнира в текстов и видео формат.

Всички 64 мача ще бъдат излъчени на живо онлайн в bnt.sportal.bg с коментари на журналистите от Българската национална телевизия.

В допълнение към стрийминга на живо, платформата ще предложи богата видео секция с разширени репортажи за всяка една среща, интервюта с треньори и играчи, материали за отборите, превюта за мачовете, профили на звездите, ексклузивни репортажи от градовете-домакини, представени от пратениците на БНТ на мястото на събитието. Всичко това ще бъде допълнено с ексклузивен снимков материал и богата статистическа информация за футболистите и отборите-участници.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0