ЛЮБОПИТНОТО

Асен Блатечки се развихря в кухнята на Силвена Роу

Снимка: bTV
219views

Тази събота (26 март) от 18:00 ч. Chef Силвена Роу ще посрещне в кухнята на „Моето звездно парти“ любимия си български актьор Асен Блатечки. „Лошото момче“ на българското кино ще потърси кулинарното съдействие на кралицата на вкусното и здравословно хранене, за да приготви специална вечеря, с която да отбележи Световния ден на театъра – 27 март.

Гости на Блатечки ще са Койна Русева, с която са сценична двойка от над 20 години, София Ракова, която се грижи за ефектния му сценичен вид, и Максим Тутунаров, по чиято книга „Най-красивата жена, която убих“ Асен съвсем скоро предстои да направи филм.

„Когато се наложи да сготвя нещо, го правя прилично, но в никакъв случай не съм любител готвач. Всичко, което  Силвена прави, е изключително вкусно. Ако трябваше аз сам да сготвя, сигурно щеше да е катастрофално“, споделя Асен за премеждията си в кухнята на „Моето звездно парти“.

За основно Силвена и Асен ще приготвят телешко филе, поднесено с нар и лук, и риба треска с гарнитура от две пюрета – от фасул и от грах. За десерт Chef Роу ще покаже как се прави фаворитът на най-големите кралски особи – английският шедьовър „итън мес“.

В края на вечерта Асен и Силвена ще посрещнат гостите на домакина, с които ще обсъдят интересни теми като разликата между хронологичната и биологичната възраст и какви са премеждията на веганите, каквато е и Койна, за която двамата ще поднесат специално меню.

Не пропускайте гостуването на Асен Блатечки в звездната кухня на Chef Силвена Роу – тази събота (26 март) в „Моето звездно парти“ от 18:00 ч. по bTV!

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0