ЛЮБОПИТНОТО

Яна Титова и Алек Алексиев гости в „Търси се“

Снимка: bTV
228views

Едно от най-обичаните актьорски семейства – Яна Титова и Алек Алексиев, ще бъдат специални гости в новото издание на ток шоуто „Търси се“ – тази неделя (27.02) от 12:30 ч.

Двамата за първи път ще говорят за предложението за брак на Алек и плановете им за бъдеща сватба.

Очарователните водещи Нели и Меги ще срещнат Яна и Алек с техните родители. Това са семейството на големия актьор Стоян Алексиев и неговата съпруга Надежда, а родителите на Яна са Крум и Росица Титови, които вече дълги години живеят в Англия.

Още когато били съвсем млади, докато си стъпят на краката, Яна и Алек са живели задно с родителите и на единия, и на другия. „Яна за нас е като дъщеря. Помагаме, когато можем в отглеждането на внучките ни и сме много щастливи от това“, признават семейство Алексиеви. „За нас Алек е като син. Той порасна в мига, в който стана баща“, пък казват семейство Титови.

Изключително емоционално е интервюто с голямата дъщеря на актьорското семейство – Ая Алексиев.

Зрителите на bTV я познават и като 6-годишната Кики от сериала „Татковци“, а част от епизодите, в които Ая участва, са заснети под режисурата на нейната майка. „Имам прекрасни родители. Най-много обичам когато сме тримата или с мама да имаме ден само за нас“, казва артистичната Ая.

С цялата си детска мъдрост тя ще сподели кои са нейните трудни моменти с родителите й и колко много иска никога да не ги разочарова. Малката актриса ще предизвика майка си да изпее любимата си песен на Васил Найденов.

Разбира се, в новия епизод на „Търси се“ също не липсват и срещи с близки хора. Най-добрата приятелка на Яна – актрисата Гергана Гълъбова, ще накара двойката да пресъздаде предложението за брак на Алек. Кое е смешното и кое романтичното – зрителите ще видят в ефира на bTV тази неделя (27.02) от 12:30 ч.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0