ЛЮБОПИТНОТО

Фреш от портокал топи килограмите

147views

Портокалите са идеален източник на витамин С. Трябва да изстискате пресния сок от портокалите и да го изпиете заедно с влакната от пулпата. Това е единственият начин да останете сити за дълго време.

Голяма част от витамините се съдържат само в прясно изцеден сок, тъй като витамините са чувствителни към въздуха, топлината и светлината и поради тяхното въздействие много лесно се разрушават.

За да получите препоръчителната дневна доза, е достатъчно да пиете по една чаша портокалов сок всеки ден. За съжаление организмът не умее да съхранява този витамин в резерв и този, който не се преработва веднага, просто напуска тялото.

Затова е по-добре да приемате нова доза витамин С при всяко хранене, за да може организмът да получава постоянно свеж витамин С. Тогава изгарянето на мазнините ще стане бързо и можете да свалите до един килограм на ден, дори ако си позволите твърде много. Това е просто брилянтно.

За да поддържате тялото си хидратирано с витамин С, пийте сок или чай от сварени портокалови кори през целия ден. Ако имате желание за сладко, изяжте един портокал, защото той моментално ще потисне желанието ви за сладко.

Как витамин С ви помага да отслабнете?

Стимулирайки метаболизма, витамин С помага за усвояването на желязото, което означава, че клетките ви се насищат с кислород. Тялото се нуждае от него и за производството на хормона норадреналин, който играе важна роля в изгарянето на мазнините.

Витамин С подпомага производството на хормона на растежа HGH, който намалява обема на мастните клетки. Проучванията показват, че изгарянето на мазнини се увеличава с 33% при увеличаване на приема на витамин С.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0