ЛЮБОПИТНОТО

„ФРАКТУРА“ отбелязва 25 години в телевизионния ефир

1.8kviews

На 25 юни най-дълголетното телевизионно предаване за рок музика в България ще отпразнува своята 25-а годишнина. Неговият автор и продуцент Васко Катинчаров ще отбележи повода със специално концертно издание. Точно в полунощ на 25 срещу 26 юни (неделя), по DIEMA ще стартира празничното издание „25 години Фрактура“. В продължение на два часа зрителите ще видят динамична ретроспекция на концертния рок живот у нас от 1998 г. до днес. Ще бъдат излъчени избрани откъси от над 120 рок и метъл концерти, провели се в България, като част от тях са на Metallica, Bon Jovi, Roger Waters, Korn, AC/DC, Dimmu Borgir, Motorhead, Guns N’ Roses, Rammstein, Manowar, Twisted Sister, Behemoth, Anathema, Agnostic Front и много други.

„Още от самото си начало, „Фрактура“ има образователна цел, като тя е зрителите да научават интересни неща и да видят света през погледа на самите музиканти. Изминалите 25 години ме научиха, че освен да имам професионален подход към работата си, винаги трябва да се усеща и страстта ми на фен в детайлите. Във времето се убедих, че рок музиката има силата на обединява хората, създавайки у тях усещането за общество. Благодарен съм на всеки един, който под някаква форма продължава да подкрепя и гласува доверие на предаването “Фрактура“. С моя екип от съмишленици ще продължим да отстояваме все така упорито рок каузата, в която искрено вярваме“, коментира повода Васко Катинчаров.

„Фрактура“ винаги е на предна линия с най-новите рок и метъл клипове, актуални гости от музикалния бизнес, разнообразни рубрики, новини, концертни репортажи и интервюта с известни музиканти. Всичко, свързано със световната и българската рок сцена е в ефира DIEMA, всяка неделя и с пълно повторение в петък.

Предаването „Фрактура“ се излъчва в неделя от 24:00 ч. с повторение в петък от 00:30 ч. по DIEMA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0