ЛЮБОПИТНОТО

Участниците в „Един за друг“ избраха своята първа Кралица на красотата

Снимка: NOVA

Участниците в „Един за друг“ станаха част от първия в историята на предаването конкурс за красота. Изящество и романтика изпълниха атмосферата в изпитанието за двойки, а дамите получиха възможността да се почувстват като истински кралици на красотата.

Отговорността за мъжете в предизвикателството беше голяма, тъй като трябваше не само да подберат тоалетите и аксесоарите на своите половинки, но и да се уверят, че дамите ще се чувстват добре в тях. Типично по мъжки те изпитаха затруднения да предположат какво ще се отговаря максимално на вкуса на жените им, но не оставиха несигурността да повлияе на ентусиазма им.

Мъжете получиха и друга тайна задача – да проявят смелост, като напишат романтично писмо, в което разкриват най-дълбоките си и искрени чувства. Написаното от тях предизвика много емоции и сълзи от радост у дамите.

В края на дефилето с официални рокли и бански костюми, всички участници оцениха представянето на жените. Най-много точки единодушно получи Веселина, която се оказа родена за модния подиум. Благодарение на своята неповторима харизма и излъчване, половинката на Гани спечели първата титла в конкурса „Мис „Един за друг“.

След емоционалното преживяване водещият Емо Чолаков изненада двойките с новината, че нито една от тях няма да отпадане и ще има възможност да остане в предаването още една седмица. Какви нови игри предстоят в новите епизоди и ще успеят ли участниците, заели последните места в изпитанията тази седмица, да се изкачат по-нагоре в класирането и да се спасят от номинации? 

Кастингите за следващия сезон на „Един за друг“ вече са отворени. Всички желаещи да се запишат, могат да го направят на адрес: https://nova.bg/casting2022

Сподели: