ЛЮБОПИТНОТО

Удари под кръста и решителни действия в „Лъжите в нас“

Снимка: NOVA
134views

С противоречиви мисли и действията ще се сблъскат героите от „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 часа. Зрителите на NOVA ще станат свидетели на удари под кръста, съмнителни решения, нови идеи и последни опити за спасение пред семейство Шейтанови и обкръжението му.

Противоречивата героиня на Мария Сотирова – Бояна, отново ще грабне зрителите със смело решение. Тя ще се противопостави на случващото се в семейството на най-добрата си приятелка Цвети, което олицетворява и засяга една от наболелите теми в днешното общество – домашното насилие. Бояна е готова на всичко, за да измъкне приятелката си Цвети от чудовищното държание на съпруга й Явор. С удар под кръста журналистката ще посегне на реномето на Явор, който отново ще покаже тъмната си страна.

Кампанията на Рая „Гората не е дървета“ върви по план, а сестра й Ирина дава още една идея, с която да подобрят имиджа на „Шперфазер“ и да защитят баща си и компанията. С подкрепата на Виктор тя има възможността бързо да осъществи идеята си, но дали това ще се хареса на Сава?  Междувременно Сава се сблъсква очи в очи с миналото си, благодарение на Шейтанов, който търси истината за предателството. От своя страна другият заподозрян – Щерю, с хитри ходове ще продължи за злепоставя Сава в очите на главата на семейството.

Как Бояна ще се опита да спаси Цвети и ще пострадат ли децата? Какво ще направя Явор в отговор? Каква е идеята на Ирина? Ще опита ли Сава да оправи отношенията си с Рая? С какви тъмни сенки от миналото ще се сблъска той? Ще успее ли Щерю да извоюва позицията си в семейството отново? – разберете в новите епизоди на „Лъжите в нас“ тази седмица от вторник до петък в 20:00 по NOVA.

Поради извънредното прекъсване на програмата на NOVA в петък (18-и март), тази вечер ще бъде излъчен целият епизод 16 на „Лъжите в нас“.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0