ЛЮБОПИТНОТО

Тара Нури-Иванова е новият директор „Съдържание и продукция“ на Нова Броудкастинг Груп.

Тара Нури-Иванова е новият директор „Съдържание и продукция“ на Нова Броудкастинг Груп. Компанията обяви, че тя заема позицията от днес (3 юли 2023 година). Като част от мениджърския екип, тя ще отговаря за производството и координацията на съдържанието за всички телевизионни програми и платформи.

„Радвам се, че отличен професионалист с богат опит поема управлението на вътрешните и външните телевизионни продукции на компанията. Тя е част от екипа на NOVA повече от 25 години и познава отлично както вътрешните процеси, така и медийната среда у нас. Нейният творчески почерк и стремеж към най-високите стандарти са от важно значение за запазване на лидерските позиции на медийния пазар“ – заяви главният изпълнителен директор на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Тара Нури-Иванова се присъединява към NOVA през 1998 година и преминава през всички нива в телевизионното производство, заемайки позициите режисьор, главен режисьор и продуцент. Тя има ключова роля за творческата реализация на новините и актуалните предавания в новия студиен комплекс на компанията. Кариерата й започва като асистент-режисьор в Българската национална телевизия. Професионалната й биография е свързана със създаването на множество телевизионни предавания и заснемането на концерти и театрални постановки.

За своята работа е носител на награди, сред които „Златно перо“ за принос към българската култура и изкуство. Има отличия от телевизионния конкурс „Осмата муза“ за заснемането на постановката „Човекът, който прави дъжд“ в Народния театър, както и за телевизионната реализация на концерта на Васко Василев „Love Affair“. През 2010 година получава награда от Работилница за граждански инициативи за принос в отразяването на благотворителни кампании и инициативи.

Нова Броудкастинг Груп благодари на Ивайло Вандов за всеотдайната работа на същата позиция и му пожелава успех в бъдещите проекти.

Сподели:

Leave a Response