ЛЮБОПИТНОТО

Старейшините разбиват Гладиаторите в първата битка за територия в “Игри на волята” 5

5.6kviews

Старейшините постигнаха неочакван обрат и победиха Гладиаторите в първата битка за територия в петия сезон на “Игри на волята”. Най-опитните играчи, водени от капитана Красимир Дунев, поведоха играта в последния момент, след като през цялото време Гладиаторите заемаха лидерската позиция.

Победата дойде благодарение на познанията в пъзелите на Виолета Стойкова, българката с успешен бизнес в САЩ, която се завърна в България само за участието си в шоуто.

След победата Старейшините ще се настанят в луксозната Резиденция за седмица, а Гладиаторите ще трябва да се грижат за насажденията в Стопанството, за да си осигурят топла храна и подслон.

Загубата на Амазонките, с капитан златната медалистка в самбото Мария Оряшкова, ги обрече на седмица, изпълнена с много трудности. Те ще спят на открито на Дивата река, където няма да имат нито храна, нито огън. Тежките условия вече оказват влияние върху част от участничките, които не са свикнали да живеят без удобства.

Заточените на изоставен плаж играчи от племето на Изгубените са единствените, за които пребиваването в предаването е на ръба на възможното.

Следващата битка ще бъде много важна за трите племена. Олимпиецът Краси Дунев, жената-войн Мария Оряшкова и командосът Гатьо ще влязат в капитанско съревнование, за да опазят честта на своето племе и да спечелят облаги за съотборниците си.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0