ЛЮБОПИТНОТО

“Стани богат” с нов жокер: “Помощ от приятел в студиото”

10.6kviews

След изключителния старт на новия сезон на “Стани богат” със специалната детска седмица в началото на септември, този понеделник, 11 септември, в 18:00 ч. по bTV феновете на любимата телевизионна игра за знание в света ще станат свидетели на революционна и ексклузивна промяна.

Чисто нов жокер – “Помощ от приятел в студиото” ще влезе с пълна сила в играта и ще замени досегашния “Помощ от публиката”. Така от понеделник трите жокера в “Стани богат” са: “Помощ от приятел в студиото”, “50:50” и “Обади се на приятел”.

Водещият Михаил Билалов ще приветства участниците в студиото и зрителите пред екраните с думите: “Започваме с една ексклузивна новина – от днес в шоуто имаме чисто нов жокер! И не, няма да подсказвам аз, а близък приятел на играча. Всеки, който сяда на стола срещу мен, има право на подкрепление. Неговият човек е в публиката и ще се включи във важен момент от играта”.

Новият жокер ще влезе в играта буквално веднага и още в първия епизод ще стане ясно, че той може да бъде и “нож с две остриета”. Първият участник, който ще се възползва от новата екстра, е Стефан Михайлов – архитект и собственик на зелен бизнес, а приятелят му Кристиян ще влезе в ролята на първия нов жокер “Помощ от приятел в студиото”.

Много изненади, нови знания, емоции, настроение, тръпка и адреналин очакват феновете на “Стани богат” от понеделник – тези в студиото и всички пред екраните. Не пропускайте играта – всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0