ЛЮБОПИТНОТО

Серията Redmi Note 11 беше представена в България

95views

Вчера по време на специално събитие под наслов „Изправи се пред предизвикателството“  беше представена най-новата серия смартфони Redmi Note 11, както и няколко AIoT продуктa на Xiaomi – пречиствателят за въздух Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro и роботипрахосмукачки –  Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro и Mi Robot Vacuum-Mop 2.

Специален гост на събитието беше Анджей Гладки, заместник генерален мениджър на Xiaomi за региона на Централна и Източна Европа, Прибалтика и Скандинавия. Кулминация на събитието бяха две 3D aрт инсталации, които са рисувани на ръка в продължение на 5 дни специално за събитието. Те са позиционирани на етаж 2, до Playground в Paradise Center и до 27-ми феверуари са достъпни за всички.

Серията Redmi Note 11 включва общо 4 смартфона – Redmi Note 11 Pro 5G, Redmi Note 11 Pro, Redmi Note 11 и Redmi Note 11S. Всеки от тях притежава характеристики на ниво флагман, като едновременно с това са на достъпни цени. Смартфоните от Redmi сериите са най-популярните от портфолиото на Xiaomi и до момента в световен мащаб има продадени над 240 000 000 броя.

Николай Нанков, Country manager на Xiaomi за България, сподели: “Целта на Xiaomi е да отговаря на очакванията на феновeте ни и да прави новите технологии достъпни за всеки. Новата серия Redmi Note 11 е точно такава – смартфоните действително притежават флагмански хаактеристики на дисплей, камера, батерия, процесор и дизайн, като едновременно с това са на достъпни цени в средния клас. За българския пазар ключовите ни модели са Redmi Note 11 Pro 5G и Redmi Note 11.“

Redmi Note 11 Pro 5G е със стилен дизайн, който с цветовете си придава на смартфоните изцяло нов облик и усещане. Наличен е в Atlantic Blue, Graphite Gray и Star Blue. Моделът има ултраширок, макро и допълнителен сензор за дълбочина. 108МР основна камера гарантира зашеметяващи снимки дори и при слаба светлина.

Ултраширокоъгълната камера пък позволява да експериментирате с пространствата около Вас. Макро камерата ни потапя в един изцяло нов свят на дребни детайли, които да събудят кретивността.

Redmi Note 11 Pro 5G има 6.67-инчов Amoled диспей. Той има 120Hz честота на опресняване и най-бързата честота на дискретизация досега – 360Hz, която Ви дава значителна преднина при гейминг. Освен това, дисплеят е защитен с с Corning Gorilla Glass 5. Този модел поддържа 5G, благодарение на което скоростта вече не е пречка. Технологията работи с 6nm процес, който обикновено се среща само във водещите чипсети за смартфони, и разполага с високопроизводителен процесор – Snapdragon 695, осигуряващ бързо и гладко изживяване.

Налице е 67W турбо зареждане и батерия от 5000 mAh с над 2 дни живот на батерията. Само с 15 минути зареждане, батерията ще издържи през целия ден. Смартфонът идва в комплект с 67W зарядно, което може да зареди и други продукти като слушалки, таблети и лаптопи. Redmi Note 11 Pro 5G дава повече от това, което се очаква от телефон от среден клас – двойни  стерео спийкъри, жак за слушалки, NFC и много други елементи.

Redmi Note 11 притежава 90Hz AMOLED дисплей и се предлага в следните цветове – Graphite Gray, Twilight Blue и Star Blue. Тук отново имаме AMOLED дисплей, Full HD+ за кристално ясни детайли и честота на опресняване 90 Hz. Смартфонът разполага с гъвкава 50MP система с четири камери, която е идеална за правене на снимки във всяка ситуация. А за още по-мощно изживяване, той разполага със Snapdragon 680 – силен осемядрен процесор с 20% по-висока енергийна ефективност в сравнение с последното поколение.

Батерията е 5000mAh с над 2 дни живот на батерията. Зарядното е 33W Pro и е включено в комплекта, като зарежда батерията с 26% по-бързо в сравнение с обичайното 33W. Redmi Note 11 осигурява пълно потапяне в аудио, видео или гейминг съдържание, благодарение на система с двойни спийкъри – нещо, което често липсва в телефоните в този ценови диапазон.

Redmi Note 11 e вече  в продажба на българския  пазар и се предлага на препоръчителни крайноклиентски цени:

Redmi Note 11, 4+64GB – 379 лв.

Redmi Note 11, 4+128GB – 419 лв.

Redmi Note 11, 6+128GB – 449 лв.

До 6-ти март потребителите, които го закупят от оторизирания магазин на Xiaomi в Paradie Center или онлайн на mi-bulgaria.com, ще получат специален подарък от Xiaomi.

Останалите модели от серията ще бъдат налични съотвено, Redmi Note 11 Pro 5G от средата на месец март и в края на март останалите два модела – Redmi Note 11S и Redmi Note 11 Pro на препоръчително крайноклиентски цени:

Redmi Note 11 Pro 5G

6GB + 64GB – 599 лв.

6GB + 128GB – 649 лв.

Redmi Note 11 Pro

6GB + 64GB – 549 лв.

6GB + 128GB – 589 лв.

Redmi Note 11S

6GB + 64GB – 459 лв.

6GB + 128GB – 499 лв.

Потребителите, които закупят и активират Redmi Note 11 между  23 феруари 2022 г. и 22 март 2022 г. от официален канал за продажби (онлайн или офлайн) на Xiaomi на територията на България, имат право на еднократна безплатна услуга за ремонт в местния сервизен център на Xiaomi по време на първите шест месеца след покупка, ако екранът на продукта е повреден или дефектира в резултат на неволно действие на потребителя (например неволно падане).

Такъв ремонт на екрана е безплатен и включва подмяна на екрана, ако е необходимо. За да се възползват от тази търговска гаранция, потребителите трябва да се свържат с оторизирания сервизен център на Xiaomi – Сръчко Сервиз ЕООД и да изпратят фактурата или касова бележка от покупката.

По време на събитието бяха представени и най-новите пречистватели за въздух и роботи-прахосмукачки. Те са част от екосистемата на Xiaomi, която отличава бранда с възможността за цялостно свързване на смарт продуктите в дома. Най-впечатляващият пречиствател от серията е Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro. Той притежава 3-в-1 филтър, който улавя едри и дребни частици прах, полени и други замърсители. Филтътър му се сменя между 6 и 12 месеца, а пречистването на една голяма стая от 40 кв.м. става само за 15 минути. Уредът се предлага на цена от 579 лв.

Общо 3 роботи-прахосмукачки, които улесняват ежедневеието, бяха представени по време на събитието. Robot Vacuum-Mop 2 Ultra се предлага като прахосмучка, както и с допълнителна докинг станция. Оборудван е с усъвършенствана LDS навигация, чрез която уредът може да направи прецизно картографиране на всеки  детайл от дома и да се движи без затруднения из него. В комбинация със специалната докинг станция, не е необходимо да се изпразва контейнера на прахосмукачката. Това става автоматично и отнема приблизително 10 секунди. Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra ще се предлага на препоръчителни крайноклиентски цени от 999 лв., и 449 лева за докинг станцията която може да бъде закупена отделно.

Вторият представен продукт беше Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro, който притежава vibration mop – или мокро почистване чрез повече от 10,000 вибрации в минута, които значително подобряват качеството на мокрото почистване с робот. Уредът с LDS навигация, 3000 Pa всмукателна мощност и 5200 mAh батерия ще се предлага на крайноклиентска цена от 849 лв. Последният робот от новото поколение е Mi Robot Vacuum-Mop 2. Той разполага с 2700 Pa всмукателна мощност – vSLAM навигация, мокро почистане чрез моп и живот на батерията до 110 минути. Той ще се предлага на крайноклиентски цени от 629 лв.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0