ЛЮБОПИТНОТО

Сериалът „Айнщайн“ ще направи своя дебют в ефира на NOVA

3.8kviews

Хитовият немски сериал „Айнщайн“ ще направи своя дебют в ефира на NOVA на 27 юли. Премиерната поредица ще представи приключенията на брилянтен учен, който се впуска в разкриването на поредица от тежки престъпления, въпреки сложния си живот. Всяка делнична вечер от 23:30 ч. “Айнщайн“ ще предложи на зрителите увлекателна история, в която умело са вплетени криминални загадки, наука и неподправен хумор.

Отлично построеният сюжет на сериала се съсредоточава върху живота на 32-годишния Феликс Винтерберг, в чиято роля влиза звездата от „Кобра 11: Обади се!“ Том Бек. Той е правнук на легендарния Алберт Айнщайн, но и най-младият преподавател по теория на физиката в университет в Бохум. Неизлечима наследствена болест, обаче, дава на Феликс няколко години живот, които той е твърдо решен да използва максимално, каквото и да му коства това.

Брилянтният учен е изправен пред труден избор, когато получава обвинение за злоупотреба с нелегални вещества. Полицията му предлага неустоима сделка – ако се съгласи да работи като външен консултант по някои от най-трудните и заплетени криминални случаи, той няма да влезе в затвора и ще може да продължи научната си работа. Изпълнените с предизвикателства взаимоотношения с жените, включително и с полицейския комисар Елена (Аника Ернст), ще усложнят живота на Феликс допълнително.

Сценаристи на сериала „Айнщайн“, който е базиран на едноименния телевизионен филм от 2015 г., са Мартин Ритценхоф и Матиас Динтер. В Германия „Айнщайн“ постига огромен успех, заемайки първото място в своя часови пояс на излъчване. Хитовата продукция е продадена в над 100 територии.

Не пропускайте премиерата на „Айнщайн“ на 27 юли, сряда, от 23.30 ч. по NOVA.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0