Със седемчасов музикален концерт, огнено и светлинно шоу жители, гости и туристи ще посрещнат в Свети Влас първото юлско слънце. Концертът ще започне от вечерта на 30 юни и ще продължи до 5.00 часа сутринта на 1 юли.

Музикалната сцена, плажната ивица и част от морето ще бъдат осветени с мощни прожектори. Програмата ще започне от 22.00 часа. Водещи на музикалната програма ще са актьорите Георги Низамов и Мариан Вълев. Най-малкият участник ще е 13-годишният Мерт Асенов, който ще открие концерта със изпълнение на електрическа китара.

Млади артисти от бургаска група „F 4“ ще направят огнено шоу с факли, съчетано с театър и танц. За феновете на рок музиката ще пеят „Сигнал“, както и група „Фанданго“, които ще изпълнят хитовото парче „Джулай Морнинг“.

Двайсет охранители ще се грижат за реда, безопасността и сигурността на гостите и туристите. Мероприятието щe e oбeзпeчeнo cъc cпacитeли и мeдицинcкo лицe. На входа на музикалната зона ще бъде разположена Стена на Славата, където всеки може да се снима и да сподели емоцията си в социалните мрежи.

Организаторите призовават всички да спазват физическа дистанция помежду си с оглед спазването на противоепидемичните мерки.

Подобни новини

Leave a reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *