АФИШ

„Свободна да избира“ – индийска поредица за смелостта да бъдеш себе си

Хитовата индийска поредица „Свободна да избира“ ще направи своята премиера в българския телевизионен ефир на 23 октомври (понеделник). Зрителите ще могат да гледат вълнуващата история на многократно награждавания сериал всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Сюжетът разкрива съдбата на Анупама, една смела жена, която след дълги години на липса на любов и уважение в собствения си дом, взима решение да живее според собствените си правила.

В главната роля влиза боливудската звезда Рупали Гангули, която печели сърцата на публиката с дебюта си във филма „Saaheb“. За впечатляващата си актьорска игра си в „Свободна да избира“, тя е отличена от редица филмови и телевизионни фестивали в Индия в категориите „Най-добра женска роля“, „Най-обещаваща актриса в телевизионен сериал“ и „Най-добра екранна двойка“.

Нейната героиня Анупама е пожертвала много, за да стане лоялна съпруга, предана снаха и любяща майка. Въпреки старанието и неуморните усилия да запази семейството си щастливо, тя продължава да бъде подлагана на тормоз и неодобрение. Сред тази нездравословна среда тя намира подкрепа единствено в малкия си син Самар и свекъра си Асмук.

Годините минават, а мечтата на Анупама да стане професионален танцьор все повече се отдалечава. Целият й свят се срива, когато разбира, че съпругът й Ванрадж от дълги години има връзка с колежката му Кавия. Въпреки неутешимата болка, тя взима решение да вдигне високо глава и оттук нататък да живее според собствените си правила.

Ще отстоява ли Анупама докрая себе си? Ще оцелее ли бракът й с Ванрадж? И как тези изпитания ще я изградят като личност?

С въздействащия си модерен сюжет и силно послание „Свободна да избира“ за кратко време се превръща в една от най-гледаните и популярни телевизионни драми в Индия. Нейни сценаристи са Намита Вартак и Зама Хабиб, а в главните роли зрителите ще видят още: Гаурав Кана, Судханшу Пандей, Мадалса Шарма и Парас Калнават.

Гледайте епизодите на премиерния сериал „Свободна да избира“ – от 23 октомври (понеделник) всеки делничен ден от 13:30 ч. по NOVA.

Сподели: