ЛЮБОПИТНОТО

Световното турне на Тейлър Суифт започна

Снимка: БТА
9.5kviews

Тейлър Суифт изнесе първия концерт от турнето си “Eras” на стадиона в Глендейл, Аризона. На същия стадион беше мачът за “Супербоул” миналия месец. Предишното турне на Тейлър Суифт беше през 2018 г.

“Не знам как да ви опиша как се чувствам сега”, каза певицата в началото на шоуто.

Тейлър Суифт изпълни песни от повечето си албуми, като завърши със седем от най-новия “Midnights”. Последната беше “Karma.” Тя изпълни общо 44 песни за малко повече от три часа.

Тъй като Тейлър Суифт не е била на турне за предишните си три албума, сегашната серия концерти ще представи много от песните в тях за първи път на живо. Когато певицата обяви турнето през ноември миналата година, тя го нарече “пътешествие през музикалните ери от моята кариера (минали и настоящи)”.

Суифт спомена и за фурора около продажбата на билетите от “Тикетмастър”, като каза на публиката от над 70 000 души, че разбира какви “значителни усилия” са им били необходими, за да бъдат на концерта.

След Глендейл, Тейлър Суифт ще изнесе концерт в Лас Вегас, а след това на стадион край Далас.

В американската част от турнето на Тейлър Суифт са предвидени 27 дати. То завършва с два концерта в района на Лос Анджелис през август.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0