МАРШРУТИ

Самолетни билети по 10 евро на уебсайта на летище София

11.2kviews

Търсачката за самолетни билети вече е част от уебсайта на летище София sofia-airport.eu. Новата функционалност, поместена директно на началната страница, се предлага в партньорство със световноизвестната travel-tech компания Kiwi.com.

Новите функционалности, предлагани от платформата Kiwi.com и внедрени от летище София, са в подкрепа на 5-звездната регионална трансформация, предлагаща подобрено преживяване за пътниците и разширена с неограничен брой дестинации полетна мрежа.

С помощта на търсачката с осигурена от Kiwi.com денонощна поддръжка пътниците ще могат да избират не само директни полети, но и да резервират уникален маршрут до всяка крайна световна дестинация, съчетавайки не само различни авиокомпании, но и традиционни с нискотарифни.

Сред безспорните предимства на платформата са бордните карти, предлагани по повечето маршрути, и възможността за добавяне на допълнително покритие, което осигурява повече сигурност при пътуване на няколко етапа и с множество връзки.  Пътниците могат да застраховат своите маршрути с опционалния продукт Kiwi.com Guarantee, който покрива пътуването в случай на закъснение, отмяна или друга промяна в разписанието.

Потребителите могат също така да се абонират за периодичен бюлетин с изгодни оферти за самолетни пътувания. Според информация от летището и платформата в момента има голямо количество предложения на цени около 10 евро в посока от София.

Новата услуга допълва възможностите, предлагани от туристическата агенция на летище София. Освен изгодни оферти за самолетни билети, тук се предлагат и хотелско настаняване в цял свят, както и медицинска застраховка. За своите клиенти агенцията е на разположение без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на летище София.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0