ЛЮБОПИТНОТО

Пътна помощ за колоездачи в Германия

2.2kviews

“Жълтите ангели” – пътната помощ на клуба ADAC, вече ще помагат и при колоездачите. С появяването си на водещия търговски панаир Eurobike 2022 във Франкфурт на Майн, ADAC се представя за първи път като изложител на срещата на индустрията за велосипеди и елвелосипеди.

Там ще бъдат представени услугите на клуба, от нововъведената помощ при повреда на велосипед до новата застраховка на велосипеди ADAC и програмата „ADAC e-Ride“ с градски, трекинг и планински е-велосипеди и e-Cargo велосипед.От юни 2022 г. членовете на ADAC, които имат проблеми с велосипеда си на пътя, вече получават безплатна помощ от своя клуб.

Жълтите ангели помагат на велосипедисти, които не могат да продължат поради проблеми с гумата, веригата, спирачката или батерията. Ако ремонтът не е възможен на място, се организира транспорт до най-близкия подходящ сервиз и при необходимост ще се вземе багажът или товарът на велосипедиста.

Според ADAC най-честите причини за повреди са спукани гуми, представляващи около три четвърти от всички случаи. Проблемите с веригата, спирачките и скоростите са доста по-назад.

Тъй като почти всички повреди могат да бъдат отстранени на място, междинният допитване с членовете показва много високо ниво на удовлетворение.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0