ЛЮБОПИТНОТО

Принц Чарлз разочарован от раждането на Хари, защото искал момиче

Снимка: БГНЕС
2.5kviews

Принц Чарлз, сега крал Чарлз III, бил разочарован от раждането на сина си Хари през 1984 г., защото искал момиче. Това стана ясно от ново аудио на принцеса Даяна, която е записала поредица от аудио касети през 90-те години и ги изпратила тайно на автора Андрю Мортън преди смъртта си в автомобилна катастрофа през 1997 г.

Част от аудиото ще се появи за пръв път в документалния филм „Даяна: Останалата част от нейната история“, който ще излезе следващата година. В четвъртък се навършиха 26 години от смъртта на Даяна.

Предаването „Добро утро, Америка“ на ABC получи ексклузивно достъп до касетите, в които Даяна казва, че съпругът й дори не говорил с мащехата й Рейн Спенсър след раждането на Хари.

„На кръщенето на Хари Чарлз отиде при мама и каза: „Знаеш ли, бяхме толкова разочаровани, мислехме, че ще е момиче“. „А мама се обърна към него и каза: „Трябва да осъзнаеш какъв късметлия си, че имаш дете, което е нормално“, спомня си тя.

Принц Хари и съпругата му Меган обявиха през януари 2020 г., че се оттеглят от ролята си на старши членове на британското кралско семейство и планират да разделят времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, за да станат финансово независими.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0