ЛЮБОПИТНОТО

Премиерно гейминг шоу по Da Vinci от 11 май

С ново предаване канал Da Vinci ще поведе зрителите на забавно и информативно пътешествие в света на геймърството. Не пропускайте „Гейминг шоу (В гаража на нашите) по Da Vinci от 11 май, всяка седмица в сряда и четвъртък в 17.00 ч.!

Джеси, Джулия и Иан са трима тийнейджъри, пристрастени към видеоигрите. Те създават своя собствена уебпоредица, посветена на гейминга. Хлапетата се събират в екстравагантния геймърски гараж на родителите на Джеси, където създават изключително забавни и информативно наситени видеоклипове. Ще видите и аналитични коментари на игри от професионалисти в индустрията, интервюта с известни геймъри, сензационни новини от света на геймърството! Ще се научите как да преодолявате гейминг предизвикателства  и ще с забавлявате с любими герои от видеоигри!

С помощта на интернет приятели като Тинкнудълс, групата открива собствен геймър шоу канал, а след това водещите на „Гейминг шоу“ се вдъхновяват от други геймъри и решават да разтърсят канала с предизвикателни трикове. Джулия получава възможност да създаде собствен симулатор на виртуалната реалност, за да може да изследва любимите си игри, а после посещава болни деца, за да разбере как видеоигрите им помагат. А когато децата откриват, че тайнствен интернет трол критикува техните видеа, решават да потърсят съвет.

Заиграйте се с любими герои от видеоигри, поговорете си с популярни геймъри и ютюбъри и се срещнете с известни личности от индустрията на видеоигрите, за да научите любопитни подробности за тяхната работа. Вижте също урок по танци от любимия на екипа олимпиец Патрик Чан, интервю с Адам Сандлър, гейминг демонстрации от известен баскетболист и научете всичко за „ФИФА 15“ от професионални футболисти.

Какво означава “Код жълто“ за геймърите? Как се усвояват основни гейминг умения? Как някои стари игри могат отново да станат атрактивни? Как звукът се влага в игра? Впуснете се в света на гейминга и се забавлявайте с предаването „Гейминг шоу (В гаража на нашите)“ – от 11 май по Da Vinci !

Сподели: