ЛЮБОПИТНОТО

Поредицата „Битките за Европа“ по Bulgaria ON AIR

97views

Кои са сраженията, оставили отпечатък в българската и световната история?От 28 февруари, всеки делничен ден, от 10:30 ч., Bulgaria ON AIR стартира излъчването на вдъхновяваща историческа поредица, която ще отговори на този въпрос – „Битките за Европа“. Всеки епизод по изумителен начин успява да пресъздаде хронологията и да потопи зрителя в атмосферата на ключовите за развитието на българската и световна история битки по нашите земи.

Чрез мащабни възстановки и впечатляващи архиви историческата поредицата с режисьор и автор Степан Поляков представя могъществото, хитростта иключовите стратегически ходове на големите военачалници, благодарение на които биват начертани границите на средновековна Европа и определяни съдбите на цели народи. 

Още този понеделник, 28 февруари, когато националната телевизия ще излъчи в ефира си първия филм от поредицата – „Клокотница – битката за клокочещата вода“, по интерактивен, интригуващ и увлекателен начин зрителите ще могат да научат повече за едно от най-успешните и значими сражения по българските земи.

Не пропускайте поредицата „Битките за Европа“ и се потопете в дълбините на историята – от 28 февруари, всеки делничен ден, от 10:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Сподели:

What’s your Reaction?
Love
Love
0
Smile
Smile
0
Haha
Haha
0
Sad
Sad
0
Star
Star
0
Weary
Weary
0